“Let’s Talk Transportation” – Transportation Forum

When:
July 13, 2019 @ 11:00 am – 2:00 pm
2019-07-13T11:00:00-07:00
2019-07-13T14:00:00-07:00
Where:
Sacramento City College – Student Center

LET’S TALK TRANSPORTATION
Sacramento City College – StudentCenter
Saturday, July 13, 2019 11 AM – 2 PM

11 AM Welcome & Introductions o Purpose: Why we are here? (10 Minutes)
11:10 AM 5 Minute testimonies (20 Min)

o Regional Transit Rider
o Car user o Bike
o Pedestrian

11:30 AM Why are we talking about Environmental Justice (EJ) in transportation
(15 min – Nailah Pope-Harden, EJ Consultant)11:45 PM Speaker (10 Min)
12 PM Working Lunch – Grab food and sit with your group (15 min)
Small Groups (30 min)

o Listening Circle
o Scribes

12:45 PM Report Back (15min )
1 PM Lessons learn from MoveLA -Measure M – Q&A (25 min)
1:25 PM Power Mapping Sesame Street Transportation (15 min – Nailah Pope-Harden)
1:40 PM Survey Time
o Speaker: Outreach Consultant (3min)

Note: Parking: $2 – Public Transit: Sac City Light Rail Station.

Facebook Event -Please RSVP so we have enough food.

Share this
Posted in .
“Let’s Talk Transportation” – Transportation Forum